Premium употребявани автомобили.

MINI NEXT Употребявани автомобили.

MINI от програмата за употребявани автомобили MINI NEXT не изглежда като употребяван автомобил, нито се движи като такъв. В крайна сметка това е премиум версия на употребяван автомобил. Всеки MINI NEXT употребяван автомобил идва с 24 месеца гаранция и ви предлага широкообхватно портфолио от услуги и възможности за финансиране.

360° проверка

MINI NEXT употребяваните автомобили се предлагат само от MINI NEXT партньорите. Всеки MINI NEXT употребяван автомобил е преминал успешно строга проверка (визуална, техническа, oтвътре и отвън) и отговаря на 100% на всички добре дефинирани продуктови стандарти.

24 месеца гаранция

Автомобилът, на който можете да разчитате! Когато закупите употребявано MINI NEXT, вие автоматично получавате 24-месечна гаранция за всички механични и електронни компоненти. Открийте уникалното шофиране на MINI NEXT употребявани автомобили и се насладете на дълъг гаранционен период.

Лизинг и финансиране

Бъдете толкова гъвкави, колкото желаете, и използвайте един от нашите финансови продукти за вашето употребявано MINI. Предлагаме атрактивни възможности за лизинг, застраховка или изкупуване. Свържете се с вашия доверен представител на MINI NEXT за атрактивна оферта за финансиране.

История на проверен автомобил

Когато купувате употребяван автомобил, искате да знаете всичко за него: предишни собственици, отзиви, повреди или ремонти. Ето защо всяко употребявано MINI от MINI NEXT програмата за употребявани автомобили има пълна сертифицирана история, проверена от представител на MINI употребяван автомобил  NEXT.

Безплатно обслужване за 6 месеца или 10 000 км

Насладете се на вашето употребявано MINI и релаксирайте. С MINI NEXT употребяван aвтомобил можете да се насладите на вашето MINI с безплатен пакет за поддръжка за 6 месеца или до пробег от 10 000 км (съгласно сервизния интервал).