Oнлайн
Резервация

Резервирайте вашето MINI oнлайн, по всяко време и навсякъде.

Вашето ново MINI никога не е било по-близо. Изберете един от многото модели, с различни цветове, двигатели и нива на оборудване. Резервирайте вашето MINI само в 3 прости стъпки и се насладете на Go-KART усещането веднага.

Открийте вашето MINI мечта.

Изберете едно от многото предложения за автомобили MINI, достъпни на момента. Изберете предпочитания от вас модел, след това потвърдете вашия бюджет и прегледайте автомобилите, достъпни в близките оторизирани дилърски представителства.

Регистрация/Вход в My MINI

След избор на модел, моля, регистрирайте се или влезте в My MINI. Можете да направите това или чрез натискане на "Вход" в горния десен ъгъл на екрана или чрез натискане на "Резервиране с такса". My MINI  ви осигурява преглед на вашите резервации, вашите любими, както и запазените от вас търсения.

Резервирайте MINI онлайн.

Резервирайте MINI специално за себе си, като използвате нашето удобно и лесно за употреба решение за онлайн плащане. Попълнете вашите лични данни или данните на вашата фирма, приемете общите условия на дилъра, попълнете данните за плащането и натиснете на "Резервиране с такса".

Завършете офертата.

Изберете финансиране.

Ние имаме богата гама от пакети за финансиране, които могат да бъдат адаптирани спрямо вашите индивидуални нужди и да отговарят на вашия начин на живот. Изберете подходящото за вас MINI, подпишете документите за финансиране и вземете ключовете за вашето MINI.